Stínící sítě, pro klid, stín a bezpečnost

Stínící sítě, pro klid, stín a bezpečnost

Klasické využití stínících sítí budete jistě znát z plotů, kde hlavně na pletivu díky těmto sítím docílíte menší průhlednosti a závětří poblíž plotu. Stínící síť však můžete využít i na mnohé jiné účely, jako například: zastínění rostlin, domácího zvířectva nebo posezení na terase či pergole.

            Další uplatnění má také v komerční sféře a třeba jako zastínění sportovišť nebo lešení u staveb, kde slouží nejen jako stínící prvek, ale i jako ochrana k zachycení prachu nebo pádu menších předmětů a kusů materiálu.

            Stínící sítě u nás můžete nakoupit za skvělou cenu a to ve dvou barvách (zelená, šedá). Sítě nabízíme v několika šířkách (1,2m ; 1,5m ; 2m ; 3m a 6m). Hlavní kritériem však je hustota sítě, tedy její průhlednost a ochrana. Pro menší zastínění vyberte síť 65 g/m, která má zastínění 62% a pro větší zastínění volte gramáž 135 g/m2 .

             Také nezapomeňte spolu se sítí objednat stahovací pásky, které jsem vynikající na uchycení sítí třeba právě na plot s pletivem. Sítě jsou po krajích opatřeny zesílenými oky pro rychlé uchycení. Doporučujeme však síť uchytit i na pár místech po celé ploše.

             Stínící sítě a jejich všestranné využití je naprosto úžasné.

Produkt přidán k porovnání.
Produkt přidán k porovnání.