Nákup nůžkového stanu

Nákup nůžkového stanu

Pokud, ale chcete, aby přesně vyhovoval Vašim potřebám, měli byste jeho nákup řádně promyslet.

Základem koupě je stanovit si priority a ujasnit si, jak bude stan často používán, na jaké účely a v jakém prostředí.

Naše firma jejíž základ sahá až do roku 2007 již léta nabízí několik stanů kvalitativně rozdílných i ,,šitých" na míru zákazníkovi.

Základ naši nabídky tvoří stany CLASSIC které bojují na trhu velmi přijatelnou cenou, která není důsledkem ošizení kvality.

S tímto stanem je velice dobrá manipulace, použití materiálů je na slušné úrovni a patří k nejprodávanějším produktům spolu se stany DELUXE

Stan DELUXE se vyznačuje kvalitním zpracováním, velice odolnou plachtovinou přičemž vrchní plachta je z vnitřní strany pogumována. Konstrukce stanu je práškově lakována do černého komaxitu, jeho silné spojky zaručují stabilitu stanu.

Dále naše firma nabízí pro opravdové fajnšmekry stan PROFISTEEL.

Stan PROFISTEEL je jeden z nejodolnějších stanů, který můžete u nás v republice zakoupit, jeho nákup i přes vyšší pořizovací cenu Vás odmění dlouhou životností. 

Tento stan je vyroben z nejkvalitnější žárově zinkované oceli, jeho plachtovina je opravdu na prvotřídní úrovni (lze dodat i nehořlavé provedení). 

Stan PROFISTEEL je takový ,,král" úprav.

Zákazník si může vybrat z mnoha úprav od výroby oken, dveří až po kvalitní digitální potisk, který bude reprezentovat jeho firmu. 

Z naší zkušenosti: kdo jednou tento stan pořídí, již jiný nechce.

Pro milovníky hliníku máme v nabídce stany BIG HEXAGON.

Tento stan je nejodolnější hliníkový stan na českém trhu díky svým silným profilům a šestihranné (hexagonové) noze.

Opláštění je velice kvalitní, kdy švy plachty jsou zespodu ošetřeny gumovým nátěrem.

Tento stan není ve světě hliníku žádné ořezávátko, na materiálu se opravdu nešetřilo což sice zvýšilo hmotnost, ale zaručilo stabilitu a odolnost tohoto stanu. Velice pěkný reprezentativní stan.

Naše stany od nejlevnějšího po nejdražší mají voděodolné plachty a pyšní se snadnou manipulací : na rozložení nůžkové stanu nepotřebujete žádné nářadí, dokonce jej bez větších problémů dokáže postavit i jedna osoba...

Věříme, že Vás naše nabídka zaujala a v případě jakéhokoli dotazu nás neváhejte kontaktovat.

Produkt přidán k porovnání.
Produkt přidán k porovnání.